+358 400 300 552 | myynti@residenssi.com

Ehdot ja yksityisyys

Vakuutan, että olen ilmoittanut tiedot ja henkilömäärän oikein. Maksuehto: Tilavuokra maksetaan aina ennen tilaisuutta. Mikäli tilaisuus perutaan 14 vrk ennen tilaisuutta, palautetaan koko summa asiakkaalle. Mikäli varaus perutaan tätä myöhemmin, peritään tilavuokra kokonaisuudessaan. Yhteisesti sopien näistä ehdoista voidaan poiketa. Poikkeuksena on, että kesän viikonloppujen tilavuokra laskutetaan ja on maksettava jo kevään aikana varauksen yhteydessä.

Mitään asiakastietoja ei kerätä eikä rekisteröidä eikä myöskään luovuteta kolmannelle osapuolelle. Yksityisyyden suojaamisesta vastaa Kotirintama ky – Koitelin residenssi ja henkilönä siellä Petri Luukkonen.

Loppusiivous: Luovuttaessasi tilan huolehdithan, että se on perussiisti, tiskit tiskattuina ( asp-koneen voi jättää päälle ), roskikset tyhjennettynä ulkoroskikseen. Tilavuokraan kuulu 1 h perussiivous. Jos tila ei ole perussiisti ja tiskit tiskaamatta, perimme loppusiivouksesta 150 € lisäsiivousmaksun. Vuokralainen vastaa kaikista tilan tai irtaimiston rikkoontumisista aiheutuvista vahingoista. 

Lähteminen: Majoitusvuorokausi päättyy yleensä klo 12, jos muuta ei ole sovittu. Lähtiessäsi huolehdi tila perussiistiksi ( ei tarvetta imuroida, mopata ), sammuta sauna, lukitse ovet ja jos olet käyttänyt paljua, laske vesi avaamalla poistoventtiili.